10 november Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers staan het hele jaar door voor anderen klaar, door te helpen bij diverse klusjes en zorg voor een familielid, vriend of andere bekende. Vele organisaties besteden op de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg extra aandacht aan deze kanjers.

Klusjes die blijven liggen
WeHelpen doet dit door de aandacht te vestigen op klusjes waar zij niet aan toekomen zoals keukenkastjes soppen, bladeren vegen, de zolder of de schuur opruimen, oude spullen naar de kringloop brengen, de ramen zemen of de auto wassen, een gezonde maaltijd koken, hond uitlaten, kinderen op een leuke manier bezig houden, heg knippen en ga zo maar door. 

Help je met ons mee op de Dag van de Mantelzorg? 
Ben je, of ken je een mantelzorger die we kunnen helpen met het doen van een klusje? Wil je iemand (laten) helpen op 10 november? Dat kan door zelf even een klusje voor een mantelzorger te doen. Of door een mantelzorger aan te melden die je graag wilt bedanken voor haar of zijn inzet en in het zonnetje wilt zetten (wel even overleggen natuurlijk).

Themawoord 'Dag van de Mantelzorg'
Log in of maak een account aan op wehelpen.nl en doe mee met de Dag van de Mantelzorg. Of lees er nog wat meer over op wehelpen.nl/dagvandemantelzorg. Doen, hoor!