Een boordevol bordje in 2020


Het jaar 2020 was een bijzonder, bewogen en boordevol jaar. We letten nog een beetje meer op elkaar. We zetten fysiek een stapje naar achteren bij de kwetsbaren en maakten op 1,5 meter afstand wat nadrukkelijker oogcontact met de eenzamen. We werkten vooral vanuit huis, nog een tandje harder en met nog meer passie om de wereld wat mooier te maken, of in elk geval leefbaar.

In dezelfde periode bundelden WeHelpen en Wijzelf formeel hun krachten onder het motto ‘Samen meer voor elkaar’. We nemen je graag mee in een korte terugblik:

  • We lanceerden Whapp, wat direct resulteerde in meer dan 10.000 gebruikers en vele nieuwe verbindingen tussen mensen in het hele land.
  • We organiseerden 30 lokale Moeder aan de Lijn meet-ups: fysiek, en toen dat niet meer veilig kon online. Daarmee hebben we duizenden mantelzorgers laten voelen dat ze worden gezien en hen met elkaar verbonden.
  • Als onderdeel van de landelijke campagne “Deel je zorg” van VWS zijn 130.000 informatietassen met ons BordjeVol beschikbaar gesteld aan mantelzorgers, jong, oud en alles er tussenin.

Mede dankzij jouw vertrouwen en steun waren de bordjes in ons team afgelopen jaar behoorlijk gevuld. Dank daarvoor!

We wensen jou en je naasten een gezond 2021 en kijken ernaar uit je weer te zien, online en hopelijk ook offline zodra het weer kan.

Warme groet van ons hele team