Hulpaanbod: ‘liefdesbrieven in het Frans vertalen’

Dat schreef een bezoeker aan de WeHelpen-stand tijdens het Bevrijdingsfestival Groningen. En het was nog een serieus aanbod ook!

De dag begon goed. Jelly Bruining, Programmamanager Vernieuwing Sociaal Domein van gemeente Groningen, had zelfgebakken bananen-notencake meegenomen. En diverse WeHelpen-vrijwilligers stonden enthousiast mensen te woord. Op twee grote schermen kon ter plekke een hulpaanbod of een hulpvraag worden geschreven. En de een inspireerde de ander weer.

WeHelpen elkaar Helaas verslechterde het weer behoorlijk en moesten aanwezigen elkaar soms helpen om de schermen vast te houden en tegen wegwaaien te beschermen. Maar dat maakte de goede sfeer er niet minder om.

Na afloop werd teruggekeken op een mooie dag. Degenen die hun emailadres hebben achtergelaten, ontvangen een bedankje en de uitnodiging om hun aanbod of vraag op www.wehelpen.nl te plaatsen.

Heb jij een mooi aanbod? Maak dan hier een account aan en help een ander een handje met iets dat je zelf ook leuk vindt om te doen.