WeHelpen op RTL 4 en RTL 5

Alles is voortdurend in ontwikkeling. De mode, voedings- gewoonten en zelfs de zorg verandert. LifestyleXperience besteedt wekelijks aandacht aan de nieuwste Trends & Innovaties. De aflevering van 22 maart staat in het teken van mantelzorg en natuurlijk wordt daar ook aandacht besteed aan WeHelpen.

Sander Foppele stelt in Amsterdam een aantal vragen aan Dorine Snel, marketing en communicatie manager bij WeHelpen. Ze vertelt dat er in Nederland zo’n 3,5 miljoen mantelzorgers zijn, waarvan 450.000 mensen overbelast zijn. Via de website kunnen zij om hulp vragen. Niet zozeer bij de persoonlijke verzorging van degene voor wie zij zorgen. Maar juist de klusjes die daardoor bij henzelf blijven liggen. Dit varieert van boodschappen doen tot de heg snoeien of de hond uitlaten. Door hen een handje te helpen, wordt hun leven gemakkelijker.

www.wehelpen.nl WeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Het is een succes! Bijna 20000 mensen hebben zich al aangesloten. Want iemand helpen die je nodig heeft, dat doe je graag. De website is gratis, iedereen kan zich aanmelden. Met WeHelpen kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de wereld van iemand anders wat mooier hebt gemaakt!’

Heb je de aflevering gemist? Kijk dan naar de herhaling op zaterdag 28 maart om 15.10 uur bij RTL5 of op ons youtube-kanaal.